logo

Mobiloptimalizált weboldal

Ma már kevés csak jelen lenni az interneten.

Versenyezni is kell!

mobilVilágunkban, ahol a céges forgalom jelentős része a Google és az ahhoz hasonló keresőmotorok hatékony kihasználásán múlik, azok a cégek, akik ebben nem képesek versenybe szállni, olyan mintha nem is lennének jelen az interneten.

ÖN IS ÍGY ENGEDI ÁT PIACÁNAK JELENTŐS RÉSZÉT SAJÁT KONKURENSEINEK, PEDIG TEHETNE MÁST IS!

Kevesen gondolják, mielőtt megtapasztalják, hogy az online jelenlét megfelelő irányításával mekkora vásárlóerőt tudnak generálni. Ha úgy tetszik, előre kevesen hiszik el, hogy képesek lehetnek lekörözni a konkurenciát pusztán az optimális webes jelenléttel.

A legtöbben úgy látják, hogy egy weboldal évekkel ezelőtti létrehozása elég arra, hogy az online részt kipipálhassák és kereskedelmük többi csatornájára koncentrálhassanak. Sajnos azonban, mint az indokolt termék vagy szolgáltatás fejlesztések esetében, az online területen is fejlődni kell a korral. A webes fejlesztéseknek arra kell irányulniuk, hogy az adott céges weboldal minél optimálisabban működjön, minél több látogatót érjen el.

Ezután következik a megnövekedett számú látogató, felhasználóbarát kiszolgálása.

Sokan az értékesítésük növelése érdekében, első lépésként tekintenek weboldaluk Google optimalizálására és arra, hogy legyen lehetőség hírlevél feliratkozásra az oldalukon. Ezzel a két eszközzel szeretnének vásárlóerőt építeni. Ezután figyelik az eseményeket és azt látják, hogy nem történik jelentős fejlődés. Ennek egyik oka az, hogy a meglévő felhasználókat sem szolgálják ki felhasználóbarát módon, így nagyon sok a konverzió nélkül lemorzsolódó látogató, aki azért lép ki, mert nem találja meg a számára fontos információt a lehető leggyorsabban.

mobile-usersMegoldásként 1. lépésként, az Ön weboldalának MOBILOPTIMALIZÁLÁSÁT javasoljuk. Ez ugyanis a Google keresőmotorjához való megfeleltetés is egyben, mivel azokat az oldalakat hátrébb sorolja, amelyek nem rendelkeznek mobil optimalizált felülettel. A Google keresőszabályainak való megfelelés és a látogatóbarát kezelhetőség miatt átlagosan 45%-os forgalomnövekedés érhető el az egyes weboldalakon. Ez nem csak a találati listán való jobb helyezés miatt van, hanem azért is, mert a mobil eszközökről (pl. okostelefon vagy tablet) böngésző látogatók nem kell, hogy az oldal tartalmára kétujjal rázoomoljanak és mozgassák a kijelzőn látható képméretet, hanem közvetlen módon elérnek minden fontos információt.