logo

Rendezvény

Rendzvény SUN SOLUTIONS módra!

Kreatív koncepció, színvonalas kivitelezéssel párosítva

Működésünk során sikeresen részt vettünk már üzlethelyiségek és bolti egységek megnyitásában, melyek között kiemelkedő eseménynek számít a több bevásárlóközpontban is megtalálható iCentre bolthálózat megnyitásában való aktív részvétel. Munkánk sikerét, a helyszíni aktivitásnak köszönhető aznapi termékértékesítés számokban is kifejezte, de a szakmai cikkek és visszajelzések is mind-mind méltatták a rendezvény szervezettségét és annak lebonyolítását.

A fentiek mellett az évek során számtalanszor vettünk részt kiállítások tervezésében, szervezésében és lebonyolításában, illetve több céges rendezvényt is csináltunk már.

Kicsiknek és nagyoknak

Rendezvények szívvel lélekkel

Egyik kiemelten nagy büszkeségünk, a Múzeumok Majálisa rendezvény szervezésében való szerepvállalás, ahol a rendezvény mobiloptimalizált-weboldalának elkészítésén túl, a helyszínen történő WIFI internetet is mi biztosítottuk, kiépítve a hozzáférést a rendezvény egész területén.

Rendezvényeink megszervezésénél, nagy hangsúlyt fektetünk az egyes kellékeik, esetleg fellépők előzetes minőségellenőrzésére, amely rendkívüli gondosságot, odafigyelést és szakértelmet kíván. Nem véletlen, hogy a folyamatot versenytársaink erőforrás híján a kivitelezés egy elhanyagolt részeként kezelik. A sikerünk titka részben pont ez, az apró részletekig terjedő előzetes gondosság, amely az idők során már több esetleges helyszíni kudarctól megóvott minket.

Az alábbi területeken számíthat ránk, ha rendezvényszervezésről van szó

Céges rendezvény

 

Szakmai rendezvény / konferencia

 

Kiállításon való megjelenés, kiállítás installáció készítés

 

Ünnepi rendezvények

 


Vállaljuk

Céges rendezvény

Szakmai rendezvény / konferencia

Kiállításon való megjelenés, kiállítás installáció készítés

Ünnepi rendezvények

Kérdése van?

Mi válaszolunk! Ne habozzon feltenni, kollégáink kézséggel állnak rendelkezésére. Kérdéseire 1 munkanapon belül válaszolunk!